Goudzien

Vitaliteit chronische stress leefstijl ontspanning

Programma’s

Meer balans en vitaler werken

Herken je dit?

 • De invulling van je werkdag wordt bepaald door je mailbox
 • De dag is volgepland met overleggen zonder pauze
 • Je staat altijd klaar voor je collega’s
 • Je vindt het lastig om grenzen aan te geven
 • Je bent bijna nooit tevreden: ‘het kan altijd beter’’
 • Je verliest overzicht door de hoeveelheid werk
 • Het is lastig om met aandacht en focus te werken
 • Je ervaart veel werkdruk
 • Je wordt snel prikkelbaar door geluid

Herken je meerdere van bovenstaande factoren en lukt het je niet goed om de regie terug te pakken? Ik ondersteun je graag in een online sessie!

Versterken van een gezonde leefstijl

Beweeg je onvoldoende, heb je zittend werk met een hoge werkdruk en slaap je bovendien niet goed?  Dan is de kans groot dat je aan het einde van de dag leeg en vermoeid op de bank ploft. Dat zijn tevens de momenten waarop het lastig is om snaaigedrag en ongezonde snackgewoontes in bedwang te houden. Geef je toe dan ga je vaak door met snaaien omdat het dan toch al is gebeurd. Je zit in een negatieve energiespiraal dat zorgt voor dalende motivatie voor een gezond leefpatroon. Een negatieve energiespiraal hangt samen met:

 • Ongezonde voeding en weinig structuur in je eetpatroon
 • Weinig beweging gedurende de dag
 • Frustratie over je gewicht en/of slechte conditie
 • Negatief zelfbeeld en gebrek aan vertrouwen
 • Emotionele instabiliteit en controleverlies

Eten uit verveling, gewoonte of stress gerelateerde klachten In een online sessie onderzoeken we waar bij jou persoonlijk de aangrijpingspunten liggen voor een gezondere  en vitalere leefstijl. We doorbreken hardnekkige ongezonde leefpatronen. We verhelderen je valkuilen. Je oefent met technieken voor gedragsbehoud. Nieuwe gezonde gedragspatronen krijgen zo de kans om sterker te worden. Je motivatie en zelfvertrouwen groeit. Jouw gezonde leefstijl wordt een deel van wie jij bent!

Individuele sessies

Bij mijn sessies staat persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid centraal. Ik wil dat jij je echt aangesproken voelt en dat we samen werken aan jouw unieke groeiproces.

Ontdek de waardevolle en unieke aspecten van wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Mijn doel is om je inzicht te vergroten in jouw persoonlijke kracht en om jouw verlangen naar verandering concreet vorm te geven, zowel op het werk als in je leefstijl. Voor mij is een gezonde leefstijl onderdeel van persoonlijke groei en een integraal onderdeel van jouw vitale zelf.

Samen zullen we specifieke acties formuleren om deze veranderingen te realiseren. We gaan dieper in op oude blokkades die ervoor zorgen dat je telkens terugvalt in ongewenste gedragspatronen. Door deze blokkades expliciet te benoemen, krijg je een beter begrip van waarom ze zo hardnekkig zijn en hoe je ze kunt doorbreken.

Het investeren in jezelf zal zichzelf uitbetalen. Je zult merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en je vaardigheden versterkt om nieuwe gezonde gewoonten te behouden. Je zult fitter en energieker worden, zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Hierdoor komt energie vrij voor een nieuwe koers, voor het ontdekken van een breder palet van al jouw talenten en drijfveren. Het maakt je sterker en veerkrachtiger. Je voert meer eigen regie.

Is het tijd om in jezelf te investeren en te kiezen voor persoonlijke groei en een gezonde leefstijl? Neem dan vandaag nog de eerste stap naar een leven vanuit meer zelfcompassie, veerkracht en positieve energie. Jij bepaalt of ik de coach ben die je aanspreekt. Vraag mij gerust naar de methoden die ik inzet bij de coaching. Ik vertel je er graag over.

Wandelcoaching in Eindhoven en omgeving

Ontdek de magie van wandelcoaching bij Goudzien.nl – een verrassend krachtige benadering!

Wandelcoaching… Wat is dat eigenlijk? Misschien denk je aan bomen knuffelen of dat je wordt verteld hoe je moet wandelen. Het klinkt vaag en overbodig, nietwaar? Misschien denk je dat je bij problemen

naar een therapeut of psycholoog moet gaan. Maar laat me je overtuigen dat dit lang niet altijd het geval is (lees ook ‘Wat ik je kan bieden als coach’).

Wandelcoaching is een unieke en effectieve manier om te werken aan mentale problemen die verband houden met vitaliteit, ongezonde gewoontes, je niet goed in je vel voelen, en verlangen naar iets anders zonder te weten wat het is. Het kan de energie in je laten stromen en je laten zien welke mogelijkheden er voor je liggen.

De natuur is een bron van rust en van helende kracht. Door te wandelen in de prachtige natuurlijke omgeving, creëren we een veilige en inspirerende ruimte waarin je kunt reflecteren, ontdekken en groeien. Als wandelcoach begeleid ik je met zorg en aandacht tijdens deze reis.

Bij mijn coaching draait alles om volledige acceptatie van jezelf. Samen zullen we jezelf leren omarmen en erkennen dat je waardevol bent, precies zoals je bent. We gaan dieper graven en ontdekken wat jou drijft en welk potentieel er in jou schuilt. Het visualiseren van jouw gewenste toekomst en het stellen van concrete stappen om daar te komen, spelen een centrale rol in dit proces.

Tijdens onze wandelsessies zullen we samen de natuur verkennen. De beweging van het wandelen bevordert tevens de doorstroming van energie in je lichaam en geeft je een gevoel van vitaliteit.

Als wandelcoach ondersteun ik je persoonlijke reis. Samen zullen we concrete plannen maken en jij zult de leiding nemen bij het implementeren van veranderingen in je leven. Je zult ontdekken dat je over meer kracht en veerkracht beschikt dan je ooit had gedacht.

Dus als je klaar bent om een positieve verandering in gang te zetten, dan nodig ik je uit om samen de mogelijkheden te ontdekken, experimenteren en te durven en te doen.

Waarom kiezen voor coaching in de natuur? De voordelen zijn talrijk:

 • Beweging en directe ontspanning: Tijdens het wandelen kom je letterlijk in beweging en ervaar je direct ontspanning, energie en motivatie. De natuurlijke omgeving werkt helend en brengt rust in je hoofd.
 • Creatieve en compassievolle denkwijze: De natuurlijke omgeving biedt ruimte aan je creatieve en compassievolle brein. Je voelt je vrijer om out-of-the-box te denken en nieuwe perspectieven te ontdekken.
 • Oplossingsgericht denken: De ruimte en stilte van de natuur inspireren om oplossingsgericht te denken. Je krijgt meer helderheid en ziet mogelijkheden waar je voorheen misschien vastliep.
 • Tijdens de wandelcoaching gebruik je al je zintuigen – zien, horen, voelen en ruiken. Dit helpt je sneller de essentie te bereiken van je ware behoeften. Ook ervaar je sneller welke drempels, valkuilen en barrières verandering moeilijker maken.

 

Mijn wandelcoaching begint altijd met een intakegesprek van 1 uur. Op een mooie locatie. Hier bespreken we jouw behoeften en doelen. Vervolgens bepalen we samen het aantal sessies dat in de natuur zal plaatsvinden. De wandellocaties zijn rustig en de sessies duren 1 uur. Zelfs bij slecht weer halen we de natuur naar binnen door gebruik te maken van natuurlijke elementen die voor jou van betekeneis zijn en van natuurfoto’s. Deze elementen worden op verschillende manieren ingezet tijdens de coaching. Samen bespreken we wat nodig is om jouw energie en motivatie voor een gezonde leefstijl te vergroten.

Kies voor wandelcoaching bij Goudzien.nl. Stap uit de drukte van het dagelijks leven en geniet van de zuiverende energie van de natuur. Zet vandaag de eerste stap: vul vrijblijvend het contact formulier in. Ik neem contact met je op en samen kijken we of wandelcoaching iets voor jou kan zijn.

Heb je vragen of wil je een online gesprek in plannen?
Vul het contactformulier in!