Goudzien

Vitaliteit chronische stress leefstijl ontspanning

Online coaching

Woon of werk je niet in de omgeving van Eindhoven of Heerlen of heb je minder met de natuur dan is online coaching een mogelijkheid. De online sessie duurt maximaal 1 uur. Je dient zelf te zorgen voor een goede online verbinding. Een sessie vindt plaats via Microsoft TEAMS.

Wanneer is online coaching geschikt?

Het is altijd mogelijk om te kiezen voor online coaching. In mijn werk als docent in het begeleiden van stages en scripties bij de faculteit psychologie van de Open Universiteit heb ik ervaren dat online gesprekken heel geschikt kunnen zijn voor coaching. De afstand helpt soms om meer bij jezelf te zijn en minder bezig te zijn met mijn aanwezigheid. Een nadeel kan zijn dat de afstand minder motiverend werkt voor jou. Een andere omgeving inspireert immers en geeft energie voor vernieuwing en groei. Door het inzetten van verschillende methodes proberen we dat in de online coaching op een andere manier te bereiken.

De voordelen van online coaching

Zo krijg je naast de online gesprekken huiswerkopdrachten. We kijken naar je drijfveren, je talenten en je vaardigheden die je graag verder wilt ontwikkelen. Daarbij ga je experimenteren met kleine opdrachten, maak je bijvoorbeeld foto’s, tekeningen of een moodboard. Zodat het echt jouw ontwikkel pad wordt. Als trainer en coach motiverende gespreksvoering leg ik je uit hoe belangrijk jouw intrinsieke motivatie is voor het veranderen van je gedrag en het volhouden bij tegenslagen. Ik wil je graag helpen om je inspiratie serieus te nemen en verder te laten groeien!

Naast het realiseren van je persoonlijke doelen word je door de gesprekken en oefeningen sterker en veerkrachtiger. Je voelt meer eigen regie over je leven en je beslissingen en gaat lichter (met meer zelfcompassie) door het leven.

Vraag mij gerust naar de methoden die ik inzet bij de coaching. Ik vertel je er graag over.

Heb je vragen of wil je een online gesprek in plannen?
Vul het contactformulier in!