Goudzien

Vitaliteit chronische stress leefstijl ontspanning

Over mij

Mijn naam is Trijntje Vollink. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd trainer en coach motiverende gespreksvoering (MGV). Daarnaast ben ik gecertifieerd Vitaloog® en TriA® Coach. Ik combineer mijn werk als docent, onderzoeker en trainer bij de faculteit psychologie van de Open Universiteit (OU) met het werken in de praktijk als zelfstandig coach/vitaloog en trainer. Wat mijn aanpak uniek maakt is dat ik:

  • Goed onderbouwde wetenschappelijke kennis heb over gedragsverandering, positieve gezondheid, herstellende werking van bewegen in de natuur, gebruik van ademhaling en meditatie
  • Het bevorderen van een vitale leefstijl als onderdeel zie van persoonlijke groei en transformatie. Oude ongezonde patronen zijn ontstaan vanuit de keuzes die je maakt en de manier waarop je werkt en leeft.
  • Extra veel aandacht besteed aan mildheid en zelfcompassie bij lage energie, somberheid, schaamte en weinig motivatie en zelfvertrouwen.

Het model dat ik daarvoor heb ontwikkeld heet V.O.E.D-jeZELF. Je kunt een beschrijving van het model en de wetenschappelijke onderbouwing terugvinden in het artikel: Leefstijl kan wel wat positieve energie gebruiken.

Waarom kiezen voor Goudzien?

Goudzien.nl is ontstaan omdat ik uit eigen ervaring weet dat het leven soms een zoektocht kan zijn. Nu ik meer mijn bezieling heb gevolgd begrijp ik steeds beter waar het knelde. Het is normaal en zelfs gezond om je af te vragen of er meer is, om te verlangen naar verandering en persoonlijke groei. Ik geloof in de kracht van vertragen en zelfreflectie voor persoonlijke groei. Mijn persoonlijke drijfveer is om jou te begeleiden bij het vinden van de antwoorden die je zoekt en je te inspireren om je volle potentieel te bereiken. Als de levensenergie weer gaat stromen, kun je oude ongewenste patronen doorbreken en een gezonde leefstijl langdurig volhouden. Je kunt beter omgaan met lage energie en negatieve emoties. Ik geef je ruimte om te ontdekken welke potentieel en welke kanten je meer ruimte wilt geven. Ook krijg je opdrachten die je helpen je gewenste toekomst te visualiseren en er woorden aan te geven. Er is zoveel mogelijk. Gun jezelf de ontdekkingsreis.

Bij Goudzien.nl creëer ik voor jou een veilige ruimte waarin jij jezelf kunt onderzoeken en nieuwe perspectieven kunt ontdekken. Ik geloof niet in labels maar blijf nieuwsgierig en kijk graag verder Als gecertificeerde wandelcoach gebruik in de innerlijke rust in de natuur om vervolgens positieve energie te kunnen experimenteren met nieuwe kanten van jezelf.

Daarnaast bied ik samen met andere trainers inspirerende programma’s, masterclasses, workshops en trainingen aan die zijn ontworpen om mensen te helpen hun passie te vinden, doelen te stellen en om persoonlijke behoeften te onderkennen.

Door mijn werk bij de Open Universiteit te combineren met het werken in de praktijk als coach en trainer maak ik meer gebruik van mijn creativiteit, behoefte, verbinding en het inspireren van anderen. Tevens biedt het me de mogelijkheid om nieuwe wetenschappelijke inzichten direct te

vertalen naar de praktijk en andersom: ervaringen uit de praktijk te toetsen aan de wetenschappelijke kaders.

Door oprechte aandacht te geven aan je gedachten en gevoelens, kun je een diepere verbinding met jezelf tot stand brengen en je leven transformeren. www.goudzien.nl is jouw kompas op weg naar zelfontdekking, groei en het vinden van meer betekenis. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek de prachtige reis om tot rust te komen, je creatieve brein ruimte te geven en te ontdekken waarvan je bezieling krijgt. Je zult merken dat als je vanuit bezieling leeft en werkt je ook gezondere keuzes gaat maken.